Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Belvedere Company
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Paturi metalice etajate/suprapuse, single, matrimoniale
650 lei
Brand
Belvedere
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Paturi metalice orice tip/model/dimensiuni
Dormitor, simple, duble, suprapuse, etc.
Dimensiune: 900mmX1900(2000)mmX1750mm
Executam la comanda paturi metalice din fier forjat, profile rectangulare, si/cu combinatii din cele mai diverse materiale: lemn, pal melaminat, plexiglas, policarbonat, altele.
Elementele din metal sau fier forjat dau o nuanta ambientala si un aspect deosebit, caminului dumneavoastra
Paturile metalice au o rezistenta deosebita si un design placut, sunt foarte rezistente si rigide, au prinderea Somierei in suruburi (8 suruburi/somiera) si le ofera robustete, Modelele pot fi realizate in mai multe nuante de culori in functie de optiunea clientului.
Somiera (suportul sustinere saltea) este complet metalic din profile sau platbenzi sudate si le ofera o foarte mare rezistenta, suportand greutati de 200-300Kg.
Avem modele proprii dar lucram si dupa proiectul beneficiarului.
Realizam deasemenea la comanda serii de paturi metalice pentru hoteluri, pensiuni, vile spitale, gradinite, unitati militare, societati care participa la licitatii, etc., la preturi incepand de la 454 lei +TVA, in functie de model.
Confortabile si solide realizate din profil metalic protejat impotriva zgarieturilor, deformarilor si ruperilor;
- usor de montat, demontat, transportat si depozitat.
Detalii privind PLATA
PLATA se face la lansarea comenzii.
Pentru produsele care nu sunt in stoc, se incheie un contract de executie, in baza caruia se emite Factura Proforma si se achita valoarea contractului. Plata se poate face prin virament bancar sau poate fi depusa direct in contul nostru din Banca Transilvania la orice sucursala a Bancii Transilvania din Romania, pe baza Facturii Proforma primite pe e-mail, eliminand astfel plata taxei de ramburs a banilor. Dupa confirmarea primirii platii se va emite Factura Fiscala, ce se va trimite pe adresa dvs de e-mail. Contractul original, facturile si Certificatul de garantie vor fi trimise catre dvs in colet, impreuna cu produsul comandat. O alta varianta ar fii sa va trimitem Factura fiscala si chitanta prin CURIERAT si o achitati prin curierat.
Detalii privind LIVRAREA
Durata livrarii este variabila in functie de Graficul firmei noastre de productie si livrari precum si de produsele comandate. Toate comenzile intra intr-un grafic de productie/livrari in ordinea sosirii lor.
Termenul de executie este intre 10 si 30 zile.
Pentru comenzi mai urgente se achita o taxa de urgenta de 120 - 200 RON (in functie de comanda) iar termenul de livrare poate fii intre 7-10 zile.
Livrarea se face in toata tara, utilizand in principal serviciile de curierat rapid, dar puteti cere livrarea comenzii prin alte firme de curierat rapid.
Pentru transportul comenzilor in localitatile din reteaua Curier, se percepe o taxa de transport cuprinsa intre 80-200 lei /colet in functie de greutatea si dimensiunea acestuia.
PRET AMBALARE IN VEDEREA TRANSPORTULUI/LIVRARII= 20-60 LEI/colet, in functie de tipul ambalarii.
Pentru ambalare cu folie strech si folie cu bule PRET AMBALARE = 30 lei/colet
REFERITOR la CULORILE de VOPSIRE va propunem culorile standard specifice paturilor metalice:
De regula folosim culori metalizate sau Bronzalchid: GRI deschis, GRI inchis, MARO deschis, MARO inchis, NEGRU metalizat, ALBASTRU metalizat, KAKY metalizat, Verde metalizat.
D-vs puteti sa optati pentru aceste culori sau pentru orice alta culoare o doriti.
RESPECTAM OPTIUNEA CLIENTULUI. CULOAREA ESTE OPTIONALA conform dorintei d-vs. urmand sa ne-o comunicati la lansarea comenzii.
TERMEN DE GARANTIE = 12/24 LUNI de la data livrarii produselor
Confort si utilitate, design modern si preturi atractive numai la noi le vei gasii.

Lanseaza o cerere de oferta si va vom contacta imediat....

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura