Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Belvedere Company
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Hale metalice, depozite, magazii, spatii de productie
80 €
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
O constructie usoara si eleganta, multifunctionala, cu structura metalica in intregime.

Totul pentru cat mai mult spatiu! Realizata cu cele mai moderne si durabile materiale si usor de montat. Puteti alege dintr-o gama variata de hale estetice si standardizate.

Cu utilizari dintre cele mai diverse, de la spatii de productie la depozite industriale si comerciale sunt materializarea perfecta a oricarei utilizari/functionari.

Constructiile cu structura metalica, presupune costuri mai mici, viteza sporita de executie si greutate redusa in comparatie cu metodele traditionale.


Structurile metalice produse si construite de firma noastra sunt realizate din profile rectangulare sau rotunde, profile standard, tabla, profile ambutisate sau, in anumite cazuri, elemente cu sectiune variabila. Structurile sunt sudate sau sablate, grunduite si vopsite, iar la cerere se pot proteja prin galvanizare.

Structurile metalice permit folosirea unei game largi de finisaje, astfel, structura poate fi aparenta, placata cu gips-carton, materiale compozite, placi beton, inchisa cu panouri tip sandwich ori tabla prevopsita sau pereti cortina, etc.

Invelitoarea si inchiderile laterale pot fi tabla de otel galvanizat nervurat sau prevopsita ori din panouri sandwich cu izolatie de spuma poliuretanica de diferite grosimi.

Caracteristici:

Deschidere libera pana la15m;
Travee de 4m; lungime nelimitata;
Inaltimea la streasina: 2,5m - 6m;
Panta acoperis de 10- 45 grade ;
Confort si utilitate, design modern si preturi atractive numai la noi le veti gasi.
Lanseaza o cerere de oferta.

Asteptam cu interes cererile dumneavoastra.
Din Gura in Gura